Descobreix tot el que t’oferim a FISIO&PILATES

Sessions de fisioteràpia

Treballem amb teràpia manual, fent especial èmfasi en la valoració i escolta del moviment del teixit miofascial. La fàscia és el teixit que envolta tot el cos i li dona forma i protecció. Moltes vegades és una disfunció a aquest nivell la que limita un moviment o provoca una lesió. Amb teràpia manual podem alliberar aquesta tensió, desbloquejar l’articulació i alliberar el moviment i la respiració.

Complementem el treball de teràpia manual miofascial amb tècniques com la punció seca, manipulacions osteopàtiques, control motor, R.P.G. (reeducació postural global), i l’auriculoteràpia.

Com a fisioterapeutes fem una valoració de la postura i del moviment articular, d’aquesta manera entenem el funcionament del cos i podem trobar el perquè de les lesions o dolors que apareixen. A partir d’aquí, comencem a recórrer el camí que ens portarà a modificar el que calgui per arribar a resoldre la disfunció.

 

Pilates rehabilitador

Anomenem pilates rehabilitador al procés de transició que es fa entre el treball passiu a la llitera fins a fer un entrenament de pilates pròpiament dit. Apliquem teràpia manual per alliberar els teixits que ho necessiten, es fan exercicis de reeducació postural R.P.G. per elastificar les cadenes musculars i la respiració, i es comencen a fer exercicis de pilates senzills, que anomenem pre-pilates, per començar a activar els músculs profunds.

Progressivament el temps de treball actiu amb R.P.G. i pilates va augmentant fins que podríem dir que ja estem fent classe. No és un procés rígid, a vegades es manté durant una temporada un breu el treball a la camilla abans de començar la classe amb els aparells.

 

Tal com el cos ho és, les sessions són vives i s’adapten cada dia al que es necessita.

 

Classes de Pilates individuals amb aparells

La professora s’ocupa exclusivament d’un alumne i li ensenya els exercicis més convenients. Es valoren els antecedents a nivell físic, la postura, si hi ha alguna dolència o lesió, o si la pràctica d’un esport requereix fer especial atenció en alguna zona. El treball es desenvolupa utilitzant els aparells de pilates de Gratz Industries.

A FISIO&PILATES les professionals estan formades per preparar-vos des d’un entrenament de pilates rehabilitador o bàsic fins a un entrenament de pilates avançat.

 

Classes de Pilates en duet amb aparells

Són com les classes individuals però compartides amb una altra persona. Tot i compartir es dona la màxima atenció a cadascun dels alumnes, amb més independència a l’hora de fer les transicions d’un exercici al següent.

 

Classes de Pilates en grups reduïts

Es desenvolupen a terra, utilitzant petits aparells com gomes, peses o anelles de Pilates. El grup té un màxim de 6 persones. Afavoreixen el treball global del cos en força, flexibilitat, precisió i fluïdesa.

 

Quan comencis a treballar amb nosaltres, qualsevol gest es convertirà en un nou aprenentatge, i la teva postura s’anirà modificant perquè canviarà la teva manera de moure’t.