Política de Privacitat

L’ús dels serveis de Fisio & Pilates suposa l’acceptació expressa de la nostra Política de Privacitat, que regula el tractament d’aquesta informació, de les seves claus d’accés al servei i les mesures de seguretat implantades que eviten l’accés, modificació o eliminació dels nostres fitxers per part de persones no autoritzades. Aquests fitxers es troben degudament inscrits en el Registre de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Fisio & Pilates pot recopilar informació personal en el moment del registre, quan vostè usa els serveis o visita les pàgines de Fisio & Pilates o pàgines relacionades amb el contingut ofert dins de Fisio & Pilates.

TITULAR DEL LLOC WEB I DE LES DADES RECOPILADES

 

Nom Comercial: Fisio & Pilates
Propietari: Núria Genebat
DNI: 77915167E
Email: info@fisioipilates.cat

 

Mitjançant aquesta política de privacitat informem a tots els usuaris que vetllem per complir amb les directrius de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d’abril de 2016 (RGPD), relatiu a la protecció de les persones físiques quant al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades.

FINALITAT D’AQUESTA WEB I DE LA RECOPILACIÓ DE LES DADES

 

Informem que les dades que els usuaris voluntàriament ens facilitin a través d’aquesta web seran incorporats als nostres sistemes de bases de dades amb la següent finalitat:

 

  • En el cas de sol·licitud d’informació mitjançant els formularis: per a enviar informació sobre la consulta realitzada.
  • En el cas de subscripció: per a enviar newsletters, així com comunicacions comercials o de promocions.

DRET DE DESISTIMENT

 

Qualsevol usuari pot oposar-se a l’enviament de comunicacions comercials en qualsevol moment donant-se de baixa des del propi email rebut o enviant-nos un correu electrònic a info@fisioipilates.cat indicant en l’assumpte: Drets RGDP i adjuntant fotocòpia del DNI.

Garanteix en tot cas l’exercici dels drets d’accés, rectificació, cancel·lació, informació i oposició, limitació i portabilitat, en els termes disposats en la legislació vigent.

CONSENTIMENT

 
Mitjançant la introducció de les seves dades personals, l’usuari atorga el consentiment inequívoc a Fisio & Pilates, declarant haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament automatitzat d’aquests, perquè procedeixi al tractament de les dades facilitades en pro de les finalitats esmentades. El no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de subscriure’s, registrar-se, comprar o rebre informació dels nostres productes i serveis.

PROVEÏDORS I TERCERS

 

Informem que no cedim les dades personals a tercers sense el consentiment de l’usuari, excepte per obligació legal.

Com a encarregats del tractament de dades, Fisio & Pilates té contractats els següents proveïdors de serveis, que s’han compromès al compliment de la normativa de protecció de dades:

Hosting: CDMon (10dencehispahard S.L.)
Plataforma web i gestió de comentaris: WordPress.org (Automattic Inc.)
Privacitat de fonts de rastreig utilitzades en aquest lloc: Google LLC

 

Les dades facilitades es conservaran mentre hi hagi un interès mutu per a mantenir la fi del tractament. Quan ja no sigui necessari per a tal fi, se suprimiran amb mesures de seguretat adequades per a garantir la destrucció total de les dades.

Ens reservem el dret a modificar la present política per a adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials.